Wasstraatvloeren

Wasstraatvloeren van Silikal zijn ongevoelig voor oliën, smeer en veel zuren. Vooral voor de bij de autoreiniging gebruikte logen biedt de Silikal MMA(methylmethacrylaat)-coating een grote mate van chemische bestendigheid.

Ook de mechanische belasting door motorvoertuigen en bedrijfsapparatuur vormt geen probleem voor de wasstraat vloeren van Silikal. Zowel binnen als buiten (de ruimte waar de auto’s voorgewassen kunnen worden) de wasstraat, kan de wasstraatvloer slipvast gelegd worden. Ingestrooide kleurenkwartsen zorgen hier voor de noodzakelijke stabiliteit.

Een Silikal wasstraatvloer kan snel gelegd worden. Al na één tot twee uur na het aanbrengen van de wasstraat vloer, is deze compleet uitgehard en volledig belastbaar.

Download de brochure.

PDF bestand

 

Welk Silikal product is geschikt voor een wasstraatvloer?

Neem contact met ons op over welk Silikalproduct geschikt is voor een wasstraat vloeren via +31(0)499 49 03 00 of info@selectbenelux.nl. Wij geven u vrijblijvend professioneel advies over de juiste vloer. Wilt u direct een prijsopgave voor een wasstraatvloer klik dan hier: Vrijblijvende offerte voor wasstraatvloeren.